Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 2/5: Ανατροπή! Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση


Ανατρέπονται τα αρχικά spoilers; Έχουμε ισοψηφία και δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.. 

Οι μπλε κέρδισαν την πρώτη ασυλία της 19ης εβδομάδας στο Survivor. Παρότι οι Μαχητές ήρθαν απευθείας από ταξίδι. Κόκκινος ήταν λοιπόν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι;




Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει σιγά σιγά σε κατάσταση τελικής ευθείας. Έχει μείνει λιγότερο από το 1/3 του παιχνιδιού. Αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και στις ασυλίες. Λιγότερα τα αγωνίσματα, αλλά όχι μόνο. Ήδη έχουν αρχίσει κάποιοι κανόνες να ισχύουν στις ψηφοφορίες. Όπως στην κόκκινη ομάδα, για παράδειγμα. Μελίνα και Μαριαλένα δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Η πρώτη ασυλία ήταν μπλε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε έναν χαμό ξανά στο συμβούλιο με πρωταγωνιστή τον Τάκη. Τι θα γίνει στο συμβούλιο του επεισοδίου της Τρίτης; Αρχικά, να δούμε τι θα γίνει με τους νικητές και τους χαμένους. Διότι, το λογικό μπορεί να ήταν να δούμε μπλε κυριαρχία στις ασυλίες, αλλά το λογικό δεν είναι πάντα αυτό που συμβαίνει.



Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία; Το Survivor spoiler έχει δοθεί πριν από λίγο. Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία στο Survivor All Star. Τι θα γίνει στο συμβούλιο;


Survivor spoiler αποχώρηση 2/5: Ισοψηφία και δύο παίκτες στον τάκο!



Οι Διάσημοι βρίσκουν τον τρόπο και κερδίζουν την δεύτερη ασυλία. Μετά από πολύ καιρό θα πανηγυρίσουν μία νίκη οι κόκκινοι. Αυτό σημαίνει πως πάνε στο συμβούλιο χωρίς την υποχρέωση να υποδείξουν κάποιοι συμπαίκτη τους. Οι Μαχητές πρέπει να βγάλουν παίκτη στον τάκο.



Οι μπλε έχουν συνηθίσει στην πρώτη τους ψηφοφορία κάθε φορά να βγάζουν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι μόνο ο Σπύρος Μαρτίκας υποψήφιος προς αποχώρηση. Θα έχουμε ισοψηφία και δύο μπλε υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα. Ενδιαφέρον θα έχει το συμβούλιο και ο τρόπος που θα ψηφίσουν οι μπλε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.