Ads Top

Survivor Αποχώρηση Διαρροή 25/5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Έχουμε έκπληξη; Δείτε ποιος βρίσκεται οριστικά πλέον στο ξενοδοχείο.. 

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (21:00) θα είναι ανατρεπτικό και θα φέρει ακόμη μια ηχηρή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.




Οι δύο ομάδες μετά από δύο αγωνίσματα ασυλίας και αυτή την εβδομάδα θα δούνε έναν παίκτη να αποχωρεί, με τους κόκκινους να έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους μπλε μετά από τις ισάριθμες νίκες.

Οι Μπλε αναγκάστηκαν να στείλουν τέσσερις από τους άντρες στον τάκο και κάπως έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν οι Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος.



Από χθες (24/5) είχατε διαβάσει μέσα από το μεγάλο spoiler, για το ποιος ήταν το οριακό φαβορί για αποχώρηση από το παιχνίδι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ξεκάθαρο πως θα παίξουν στα ίσα την παραμονή τους στο παιχνίδι.


Survivor spoiler αποχώρηση 25/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!




Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ξανά στον τάκο., Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως είναι ο παίκτης συνώνυμο της παραμονής, όμως τα πάντα θα ανατραπούν.



Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φαρμακοποιός θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο, σε μια αποχώρηση βόμβα!

Έπειτα από μια καλή παρουσία σε γενικές γραμμές, η στιγμή για να πει και ο Μαρτίκας το αντίο, έφτασε..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.