Ads Top

Survivor Αποχώρηση 25/5: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Νίκος, Ηλίας, Σπύρος και Γιώργος - Υπάρχει μεγάλο φαβορί για αποχώρηση
Το βράδυ της Τετάρτης θα διεξαχθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών για την αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων υποψηφίων από την ομάδα των Μαχητών.




Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, καθώς φαινομενικά η ψηφοφορία είναι εύκολη ως προς την ανάλυσή της, πρακτικά όμως, μπορεί και πάλι να κρύβει εκπλήξεις.

Εκπλήξεις υπό την έννοια πως η διαδικασία θα κριθεί ανάμεσα σε δύο από τους τέσσερις υποψηφίους, αφού δεν τίθεται θέμα αποχώρησης για Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο.



Οι Μαχητές χάνουν και τις δύο ασυλίες από τους Διάσημους και πλέον Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος βρίσκονται μια… ανάσα από την αποχώρηση με την οποία για πρώτη φορά φέτος φλερτάρουν τόσο έντονα.

Κοινώς, ένας στους δύο θα αποχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης…Η λογική λέει πως φαβορί αποχώρησης, σύμφωνα με τη δυναμική που έχουν οι δύο παίκτες στις προηγούμενες ψηφοφορίες, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.



Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθώς η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ… χλιαρή, σε αντίθεση με εκείνη του Μαρτίκα που προσφέρει πολλά περισσότερα στο πρότζεκτ.

Οπότε, το 51% των πιθανοτήτων αποχώρησης αυτής της εβδομάδας θα το δώσουμε στον Γιώργο Ασημακόπουλο…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.