Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 2/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Με δυναμικό τρόπο έχει ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star, με τη συνέχεια να αναμένεται ανάλογη καθώς φέρνει νέες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Στο χθεσινό (1/5) επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε μια μοναδική μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας, με τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη και να οδηγούν τον Στέλιο Χανταμπάκη στον τάκο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι μαχητές απέδειξαν πως μετά τις αλλαγές στις ομάδες και την προσθήκη του Μπόγδανου και της Σταυρούλας έχουν καταφέρει να αλλάξουν τις ισορροπίες αναφορικά με τις ασυλίες.


Survivor spoiler 2/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!



Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, το 2ο για την εβδομάδα που τρέχει αναμένεται να είναι το πλέον απαιτητικό, με τις δύο ομάδες να διψάνε για τη νίκη, η οποία και θα έρθει με συγκέντρωση αλλά και ψυχική δύναμη, καθώς όσο περνάνε οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο, τόσο ανεβαίνει ο πήχης δυσκολίας.



Οι Μπλε φαίνονται ασταμάτητοι και ενδιαφέρον υπάρχει σχετικά με το αν θα σαρώσουν όλες τις ασυλίες.

Αυτό ήραν φανερό κι από το τελικό σκορ και από τον χαμό που έγινε στο συμβούλιο με τον Τάκη και όχι μόνο!

Παρότι όμως έχουν καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή καθώς οι κόκκινοι που αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο, θα βρούνε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουν την κατάσταση.



Έτσι, σύμφωνα με όσα μπορέσουμε και επιβεβαιώσαμε, η Κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τη σημερινή πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα της 2ης ασυλίας και το συνολικό σκορ μετά τις αλλαγές των ομάδων αναφορικά με τις ασυλίες να φτάνει στο 7-6 υπέρ των κόκκινων!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.