Ads Top

Survivor Διαρροή 23/5: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..
Η εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαϊου, φέρνει αλλαγές στο Survivor το οποίο θα το δούμε… κουτσουρεμένο αυτή την εβδομάδα.




Ωστόσο, επιστρέφει ιδιαίτερα δυναμικό με επεισόδιο που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση. Οι διαμάχες και οι εντάσεις έχουν αυξηθεί όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τα πράγματα ξεφεύγουν. Καραγκούνιας και Μπάρτζης έρχονται στα χέρια, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, περιμένοντας οριστικές αποφάσεις.



Ο Κόρο αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, όμως πήρε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Οι Κόκκινοι έχασαν έναν σημαντικό παίκτη και μετά τις δύο σερί χαμένες ασυλίες, θέλουν να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση. Βέβαια, η απομάκρυνση του Κόρο δεν αποκλείεται να τους δυναμώσει, αφού ο Σάκης Κατσούλης θα πάρει περισσότερα παιχνίδια… πάνω του.

Κέρδισαν το σημαντικό αγώνισμα επάθλου, πήραν ψυχολογία και ήδη ήδη σας έχω πει ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία.


Survivor spoiler αποχώρηση 23/5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!





Οι Κόκκινοι κερδίζουν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και οι Μπλε επιστρέφουν στα παλιά… λημέρια, δηλαδή την κάλπη.

Εκεί, δεν αναμένεται να δούμε κάποια έκπληξη. Κι αυτό, αφού για άλλη μία φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, αν θα καταφέρει να μείνει για άλλη μία φορά, αφού ο κόσμος τον κρατάει επί μήνες εντός παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.