Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 23/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;
Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου φέρνουν σημαντικές αλλαγές στο Survivor All Star, το οποίο θα το δούμε… κουτσουρεμένο.




Ήδη η εβδομάδα ολοκληρώθηκε από την Τετάρτη με την αποχώρηση του Κόρο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό και χάνοντας για λίγο τη μάχη με τον Τάκη Καραγκούνια.

Έτσι, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος για τον Κατσούλη και την παρέα του.


Survivor spoiler 23/5: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία





Προχωράμε λοιπόν στην επόμενη μέρα του ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο επιστρέφει την Τρίτη (23/5) με ένα συναρπαστικό επεισόδιο, που θα περιλαμβάνει τη μάχη για την πρώτη ασυλία.

Μάλιστα, τα αίματα θα ανάψουν για τα καλά, καθώς Τάκης και Μπάρτζης θα έρθουν στα χέρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος για αποβολή από το παιχνίδι! 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποχώρηση του Κόρο θεωρητικά δυναμώνει τους Κόκκινους, οι οποίοι ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας έπειτα από το 0/2 την εβδομάδα που μας πέρασε.



Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, αυτή η εξέλιξη, αλλά και η καλή ψυχολογία που απέκτησαν από τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς οι Κόκκινοι κατακτούν την πρώτης ασυλία της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.