Ads Top

Survivor Αποχώρηση: Τα ποσοστά της χθεσινής 17/5 ψηφοφορίας


Απίστευτη ανατροπή - Περίπου για 100 ψήφους διαφορά έφυγε ο Κόρο, δείτε ποιος έμεινε την τελευταία στιγμή..

Απίστευτο θρίλερ εξελίχθηκε στην τελευταία ψηφοφορία του Survivor All Star που έφερε τον Γιώργο Κόρομι εκτός ριάλιτι! Τι συνέβη;




Ως γνωστόν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν, πλην του Κόρο, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας. Σίγουρα το γεγονός πως έλειπε κάποιο μεγάλο... φαβορί από την ψηφοφορία οδήγησε σε μικρή συμμετοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι πως η πηγή μας μας αναφέρει ότι ήταν η μικρότερη συμμετοχή από την πρώτη μέρα προβολής του Survivor All Star!

Τώρα σας έχουμε το άλλο αποκλειστικό. Ποιος είναι ο παίκτης που έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση, ωστόσο την γλίτωσε ο Γιώργος Κόρομι;


Survivor All Star spoiler 18/05: Αυτός ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση





Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Τάκης Καραγκούνιας την γλίτωσε στο νήμα (όπως έδιναν και τα αρχικά spoilers) και μάλιστα οι ψήφοι που έκριναν το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι και λιγότεροι από 100. Ναι, καλά διαβάσατε, το θρίλερ ήταν τεράστιο και η μπήλια έκατσε στο όνομα του Γιώργου Κόρομι.

Σ' αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η πολύ μικρή συμμετοχή του κόσμου, δείχνοντας πως κάνεις από τους τρεις υποψήφιους δεν είναι από τα μεγάλα φαβορί και πως μόλις βρεθούν με πιο δημοφιλή παίκτη αντίπαλο τότε θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Όσον αφορά την Μελίνα Μεταξά, οι ψήφοι από την Κύπρο ήταν αρκετές για να την κρατήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το Survivor All Star.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσοστά των τριών αντιπάλων:



Μελίνα Μεταξά 60%
Τάκης Καραγκούνιας 20,5%
Γιώργος Κόρομι 19,5%
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.