Ads Top

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» δίνει το πιο μεγάλο spoiler για το τέλος στον «Σασμό»


Spoiler που θα...συζητηθεί έδωσε σήμερα ο Δημήτρης Λάλος για τον «Σασμό» - Όλα όσα θα γίνουν..

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA για τον Σασμό, λίγες ώρες πριν το αποψινό 17/5 συγκλονιστικό επεισόδιο. 




Ο τηλεοπτικός Μαθιός, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλοι όσοι εργάζονται για την σειρά, ενώ έδωσε και spoiler για το μεγάλο φινάλε.

«Μια πετυχημένη σειρά, ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό δημιούργημα, όπως είναι ο “Σασμός”, δεν μπορούμε παρά να τον στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι το αγαπήσαμε και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτό. Παρηγορούμε τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος για την απόφαση του να συμμετέχει στο καστ.



«Οι δουλειές μας, είναι οι άνθρωποί μας, είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και θέλω να πω ότι έχουμε γίνει οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μη το στηρίξουμε, να είμαστε μαζί του και να συνεχίσουμε και 3η χρονιά βεβαίως. Και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε, όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά αλλά να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό», είπε σε ερώτηση για την αγάπη του προς την σειρά.

Στη συνέχεια στην εκπομπή πρόβαλλαν αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό 17/5 επεισόδιο



Η σκηνή αφορά το ρόλο του, με την Βασιλική, αφού, όπως έχουμε δει θα μάθει πως ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα της - δείτε την αντίδραση της - και μάλιστα θα χάσει το μυαλό της.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.