Ads Top

Σασμός Spoiler 23/5: Αυτό το πρόσωπο επιστρέφει από το παρελθόν και ταράζει τα νερά (vid)


Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός».. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει.. 

Στο αποψινό 23/5 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, τα πράγματα στην Άνω Ποριά παίρνουν διαφορετική τροπή. 

Απόψε ένα πρόσωπο επιστρέφει για να φέρει τα πάνω κάτω, ενώ ένα πρόσωπο φεύγει και δυο καρδιές γίνονται κομμάτια! Την ίδια στιγμή, έρχεται κρυφός γάμος - Τους παντρεύει ο παπά Μιχάλης.





Οι σημερινές 23/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός



Επεισόδιο 138

Ο Αστέρης, χαρούμενος για την επανασύνδεσή του με την Αργυρώ, ετοιμάζεται να ζήσει μια νύχτα πάθους μαζί της. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι το ίδιο ρόδινα για τον αδελφό του, αφού η γυναίκα της ζωής του νιώθει να έχει χάσει το μυαλό της, κυκλοφορεί μόνη και χαμένη στο χωριό και δεν μιλάει σε κανέναν, γεγονός που ανησυχεί τους δικούς της ανθρώπους που σπεύδουν να μάθουν γιατί νιώθει έτσι. Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη που τον ξαφνιάζει και η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη.



«Τι θέλει πάλι αυτή εδώ; Δεν μας αναστάτωσε αρκετά την πρώτη φορά που ήρθε στην Κρήτη;», ρωτά η Θοδώρα τον Λευτέρη, με τον οποίο έχουν κάνει μια νέα αρχή, εκείνος όμως την καθησυχάζει όσο μπορεί. «Το πρόβλημά της, αγάπη μου, αυτή τη φορά δεν είμαι εγώ αλλά ο Ευθύμης. Πιστεύω πως θα ζητήσει από εκείνον το μερίδιο του Οδυσσέα, εκτός του ότι θέλει να μάθει και τι έχει απογίνει», της απαντά. Εκείνη δείχνει να το σκέφτεται...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.