Ads Top

«Από τότε που έφυγαν κάποιοι "φίλοι" από τη ζωή μου...» - «Κόλαφος» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου (pic)


Η «σπόντα» της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου που θα συζητηθεί.. 

Μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, στην κάμερα του Happy Day, στην εκπομπή του ALPHA, μίλησε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απάντησε για τον πρώην δεσμό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε πρόσφατα, την απάτησε και τον έπιασε στα πράσα, γι' αυτό και χώρισαν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.




Εξήγησε, λοιπόν, πως από τότε που εκείνος έφυγε από τη ζωή της, όλα άλλαξαν και πηγαίνουν προς το καλύτερο, ενώ τόνισε πως μαζί με εκείνον "έσβησε" και κάποιους φίλους της, κάτι που επίσης της έκανε καλό, πετώντας έτσι τις σπόντες της προς την Βρισηίδα Ανδριώτου.


Η σπόντα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου





«Όλα γίνονται για καλό. Βιώνω την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου ως τώρα μπορώ να πω. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί από τότε που έφυγαν κάποια άτομα από τη ζωή μου και κάποιοι "φίλοι" και ο πρώην σύντροφος. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και δίνουν δώρα και σε αυτό θα σταθώ. Ελεύθερη είμαι και η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρεθεί κάτι πολύ συγκλονιστικό δεν θα ξαναδεσμευτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην ερώτηση "Ανάμεσα στους πρώην φίλους είναι και η Βρισηίδα;", απάντησε αμέσως: "Ναι".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.