Ads Top

«Στελάκο μου...» - Η πρώτη ανάρτηση Όλγας Πηλιάκη μετά την διαρροή αποχώρησης Χανταμπάκη από το παιχνίδι (pic)


Επιβεβαιώνει τις φήμες η Όλγα Πηλιάκη - Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη.. 

Την ώρα που είχε αρχίσει να δημιουργείται μεγάλο "σούσουρο" γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor All Star, "έσκασε" σαν βόμβα η είδηση πως ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.




Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, καθώς άρχισε να κατηγορείται από τους συμπαίκτες τους πως διαρρέει τα μυστικά των φίλων του, ενώ ψηφίστηκε και από τους περισσότερους και έτσι βγήκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να μην αντέξει την πίεση, όπως φαίνεται.


Οι πρώτες αναρτήσεις της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη από το Survivor All Star



Η σύζυγός του, λοιπόν, Όλγα Πηλιάκη, μαθαίνοντας τα νέα προχώρησε στις πρώτες της αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας το post του Τριαντάφυλλου, αλλά και ένα tweet, αναφέροντας: «Πώς το λένε στον Μανωλάκη τώρα; Δεν πειράζει Στελάκο μου! Η ψυχική υγεία πάνω απ' όλα!».



Ο Μανωλάκης, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο γιος του ζευγαριού, ενώ έχουν και μία κόρη, που είναι οι αδυναμίες του μοντέλου, με τον πρώτο να παρακολουθεί κάθε βράδυ τον μπαμπά του στην τηλεόραση και να τον υποστηρίζει μέχρι τέλους.




Με πόσα χρήματα θα επιστρέψει





Ο Στέλιος ήταν από την αρχή μέσα στο παιχνίδι, και έκλεισε όπως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή, θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό σχεδόν τα χρήματα του επάθλου (το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ).

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει για τα όσα τον κατηγορούν οι συμπαίκτες του, τα 85.000 ευρώ που κέρδισε... δεν τα λες καθόλου λίγα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.