Ads Top

Όλοι το είδαν, λίγοι το πρόσεξαν: Ο συμβολισμός της μπομπονιέρας στον γάμο Μουζουράκη - Κοζάρη (pic)


Τι συμβολίζει η ιδαίτερη μπομπονιέρα που είχαν στον γάμο τους..

Την πιο όμορφη μέρα τους έζησαν χθες, Σάββατο 28/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη μιας και το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα. 




Το ζευγάρι παντρεύτηκε 18:00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και οι καλεσμένοι είχαν ξεπεράσει τους 500!

Η όμορφη νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε όταν την είδε.

Αμέσως μετά ακολούθησε το μυστήριο και όταν αυτό τελείωσε, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το ίδιο αυτοκίνητο αντίκα και πήγαν όλοι στον Πύργο Σαλιαρέλη και στον κήπο του, δίπλα στην πισίνα δεξιώθηκε τους καλεσμένους του.



Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν στον γάμο τους Μουζουράκης - Κοζάρη
Μάλιστα, σε κάθε θέση υπήρχε και η μπομπονιέρα του γάμου, που ήταν ένα απλό πουγκί με κουφέτα όμως δίπλα υπήρχε και μία έκπληξη, ένα γυάλινο μπουκαλάκι με φιστίκια το οποίο είχε τον συμβολικό του χαρακτήρα για το ζευγάρι αφού οι ξηροί καρποί συμβολίζουν την αντοχή στον χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο με πολύ κέφι και χορεύοντας ένα τζαζ κομμάτι, με τον τραγουδιστή να δείχνει ενθουσιασμένος ενώ κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και τη φίλησε τρυφερά ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η σφιχτή αγκαλιά της Μαριλούς στον πατέρα της και ο μεταξύ τους χορός που ακολούθησε.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.