Ads Top

Στιγμές ευτυχίας: Πατέρας για πρώτη φορά ο Βρουσάι! (pic)


Η γυναίκα του Βρουσάι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι..

Ο 24χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μάριος Βρουσάι και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.




Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μάριος Βρουσάι και η σύζυγό του, Ελένη Κατωπόδη. Ο 24χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η αγαπημένη του έφερε στη ζωή το Σάββατο (20/5) ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπού του έρωτά τους. 

Ο Μάριος Βρουσάι μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagrama μία φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι που τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρό αγόρι. 20/5/23». 

Οι συμπαίκτες του αλλά και οι ακόλουθοι του έσπευσαν να το ευχηθούν τα καλύτερα. Ο Ανδρέας Ντόη μάλιστα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Ξαδερφάκι». 



Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Βρουσάι νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Κατωπόδη πριν λίγες ημέρες. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι εδώ και χρόνια μαζί της και έτσι, προχώρησαν τη σχέση τους ένα βήμα πιο κάτω, με πολιτικό γάμο.

Ο Μάριος Βρουσάι σε αυτή την ξεχωριστή του στιγμή, είχε δίπλα του τον κολλητό του, Αλέξη Ψυχογιό, με τον οποίο γνωρίζονται απ’ όταν ήταν στην Ναύπακτο. Μια σχέση χρόνων, με τον φίλο του Βρουσάι, να βάζει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάριος και η Ελένη, δέχθηκαν τις ευχές συγγενών και φίλων και ετοιμάζονται για ακόμη πιο ωραίες στιγμές στο μέλλον. Πλέον το νιόπαντρο ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.