Ads Top

«Θα καταλάβεις σύντομα...» - Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα Όλγας Πηλιάκη για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη (pic)


Δείτε πως αντέδρασε η Όλγα Πηλιάκη όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη προς αποχώρηση..

Η κόκκινη ομάδα έβγαλε για πρώτη φορά στον τάκο τον Στέλιο Χανταμπάκη και η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη αντέδρασε! Όπως είδαμε, οι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν ότι ο Στέλιος δίνει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα, στην Μπλε!




«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα», είχε αναφέρει ο Κωναταντίνος Βασάλος για τον Χανταμπάκη πριν το συμβούλιο.




Η αντίδραση της Πηλιάκη επειδή έβγαλαν στον τάκο τον Χανταμπάκη



Στο συμβούλιο ο Στέλιος βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο και η Όλγα Πηλιάκη βλέποντας το επεισόδιο του survivor all star έγραψε στα social media της: «Δεν πειράζει Στελάκο μου. Είμαστε πολλοί αυτοί που σε στηρίζουμε από εδώ έξω και θα το καταλάβεις σύντομα»!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.