Ads Top

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός: Η κίνηση Σχίζα που πpόδωσε τον χωρισμό με Παναγιώταρου (vid)


Δείτε τι έκανε ο Σχίζας - Όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για Παναγιώταρου και Σχίζα.. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά και όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στα social media και διέγραψαν φωτογραφίες τους αλλά και σχόλια.




Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και ήδη μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αλεξάνδρα χώρισε από τον επιχειρηματία και κάνει μία νέα αρχή.

Η ίδια ανέφερε: «Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πάρα πολλές ώρες τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.»!



Και τόνισε: «Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά».

Σε άλλες δηλώσεις της είπε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

Γάμος δεν υπήρξε, παντρεύτηκα μια φορά. Μετά υπήρξε μια σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ειδικά μέσα από μια συγκατοίκηση μια σχέση δοκιμάζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά. Έτσι κάνω εγώ πάντα στη ζωή μου. Ό,τι ζούσαμε τη στιγμή που το ζούσαμε, το ζούσαμε στο 100».

Ο δε Στάθης δεν έκανε δηλώσεις αλλά δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε: Η ομιλία είναι ασήμι και η σιωπή είναι χρυσός"!



Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα η Αλεξάνδρα και ο Στάθης διέγραψαν κοινές φωτογραφίες τους, σχόλια, έχουν κάνει ο ένας τον άλλον unfollow και όπως ειπώθηκε έχει γίνει και block στο instagram.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.