Ads Top

Στοίχημα: Over κινήτρου στην Μπουντεσλίγκα


 
Πλούσια δράση στο κουπόνι της Παρασκευής (19/05) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δυνατά προγνωστικά Euroleague θα βρείτε στο Betarades.gr, ενώ και η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ δίνει μια επιλογή με αξία, που βλέπετε παρακάτω.
 
Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Φράιμπουργκ, που προέρχεται από την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, με 4-2 από την Ουνιόν Βερολίνου. Οι δυο προηγούμενες ήταν απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, τη Λειψία, για το κύπελλο Γερμανίας (1-5) και για την Μπουντεσλίγκα (0-1). Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς κέρδισε μόνο ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με 4-0 επί της Σάλκε. Έχει πετύχει γκολ στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Μόνο σε έναν από τους τέσσερις πιο πρόσφατους, όμως, κράτησε το μηδέν.
 
Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Βόλφσμπουργκ, που νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Χόφενχαϊμ. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε γνωρίσει συντριβή (6-0) από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Μάιντζ (3-0) και Μπόχουμ (1-5). Είναι αποτελεσματική, καθώς έχει σημειώσει δέκα τέρματα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται, όμως, βελτίωση, η αμυντική λειτουργία της, καθώς στα συγκεκριμένα ματς έχει δεχτεί οχτώ γκολ. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της και μετράει τρεις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες, με πιο πρόσφατη αυτή (5-1) επί της Μπόχουμ.
 
Η Φράιμπουργκ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Βόλφσμπουργκ κυνηγάει θέση στο Κόνφερενς Λιγκ. Αναμένεται να παίξουν επιθετικά οι δύο αντίπαλοι, καθώς δεν τους φτάνει ο ένας βαθμός της ισοπαλίας. Θα πάμε με το Over 3 σε απόδοση 2.25.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.