Ads Top

«Κατέρρευσε» on air η Κατερίνα Καινούργιου: «Ζαλίστηκα, έχω πιεστεί επαγγελματικά αυτές τις ημέρες» (vid)


Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.. 

Κατέρρευσε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε πως είναι πιεσμένη επαγγελματικά.




«Έσπασε» η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της στον ALPHA. Η παρουσιάστρια επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να τη βοηθήσουν να χαλαρώσει.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.



Πριν από τις διαφημίσεις, η παρουσιάστρια είχε μια έντονη στιγμή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σε συνέχεια μιας διαφωνίας που είχαν στην χθεσινή (24/5) εκπομπή για πολιτικά θέματα.

Ταυτόχρονα η Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την δυσαρέσκεια του Σπύρου Μπιμπίλα που βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή της. 



Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξέφρασε την δυσφορία του επειδή του ζητήθηκε να μιλήσει την υπόθεση Γεωργούλη, λέγοντας ότι είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή για άλλο θέμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.