Ads Top

Σoκ με Λάιντνερ: Φόβοι για ρήξη χιαστών! (pic)


Τα νέα που έρχονται από την Αυστρία δεν είναι καθόλου καλά για τον Λάιντνερ..

Ο Ισραηλινός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΛΑΣΚ και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού.



Ατυχος στάθηκε ο Ντορόν Λάιντνερ στο παιχνίδι της Αούστρια Βιέννης με την ΛΑΣΚ για το αυστριακό πρωτάθλημα, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο τραυματισμός του Ισραηλινού αριστερού μπακ μάλιστα φαίνεται πως είναι σοβαρός, με τους ανθρώπους της Αούστρια Βιέννης να φοβούνται ακόμα και για ρήξη χιαστού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ντορόν Λάιντνερ, οι οποίες μάλιστα θα γίνουν στην Ελλάδα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αυστριακοί.



Ο νεαρός άσος, ο οποίος αγωνίζεται στην Αούστρια Βιέννης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην Αθήνα και θα υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι και έχει υποστεί ρήξη χιαστού, θα χρειαστεί να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, με τον Ισραηλινό να χάνει φυσικά την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση της Αούστρια Βιέννης:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.