Ads Top

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες πάνε τελικό


Ποιος έμεινε εκτός τριάδας - Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Για τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τη Μαρία Μπέη και τον Άγγελο Τσιγκάκο, οι ημιτελικοί συνεχίστηκαν και το βράδυ της Παρασκευής (26-05) με τις μαγειρικές απαιτήσεις να αυξάνονται.




Σε αυτή την τρίτη ημέρα των φετινών ημιτελικών, δύο διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στην τελική τριάδα, αφού ο Νίκος Τράκας έχει ήδη κερδίσει τη θέση του.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους επίδοξους μάγειρες το απόλυτο MasterChef vegan πιάτο, αντάξιο του επιπέδου που βρίσκονται στο διαγωνισμό.



Η καλύτερη προσπάθεια έδωσε στον δημιουργό της το εισιτήριο απευθείας στους τρεις καλύτερους του MasterChef 2023, ενώ οι άλλοι δύο χρειάστηκε να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης, και αυτή που κέρδισε ήταν η Μαρία Μπέη

Στη Δοκιμασία Αντιγραφής, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το υψηλών απαιτήσεων πιάτο του βραβευμένου chef Αστέριου Κουστούδη. Αυτή ήταν ίσως η πιο κρίσιμη στιγμή για εκείνους στον διαγωνισμό, αφού κλήθηκαν να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης είχαν σε αυτή τη δύσκολη μαγειρική μονομαχία, για να κερδίσουν το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για την τελική τριάδα για φέτος.



Τελικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλά και ο Αστέριος Κουστούδης αποφάσισαν πως το χειρότερο πιάτο ετοίμασε ο Άγγελος Τσιγκάκος κι έτσι αποχώρησε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

Ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Νίκος διεκδικούν τίτλο, έπαθλο και 50.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.