Ads Top

MasterChef Spoiler 29/5: Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού


Διέρρευσαν όλα - Αυτοί οι δύο παίκτες βρίσκονται στον τελικό, πότε θα δούμε την μεγάλη μονομαχία

Μπορεί οι τηλεθεατές του MasterChef να ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς, με τους 3 φιναλίστ να διαγωνίζονται σε απαιτητικές δοκιμασίες, ωστόσο τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής του Star έχουν ολοκληρωθεί.




Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν γυριστεί οι δοκιμασίες του τελικού, ενώ υπάρχει και φάκελος με το αποτέλεσμα που το γνωρίζει μόνο η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής.

Όσο για το πότε θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον μεγάλο τελικό, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.


Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/5)





Ξεκινά απόψε ο συναρπαστικός ημιτελικός του MasterChef 7, με την τελική 3άδα του διαγωνισμού να δίνει σπουδαία "μάχη" για μια θέση στον τελικό.

Οι τρεις φιναλίστ θα έρθουν αντιμέτωποι με δύο συναρπαστικές δοκιμασίες. Η μία θα έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και η δεύτερη με αντιγραφή. Ένας από τους τρεις θα πάρει τον πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.


Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού



Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και φτάνουν στα όριά τους, με στόχο τα δύο "εισιτήρια" του μεγάλου τελικού.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία αναμένεται να είναι μεγάλη.



Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν, το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, οι οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στον τελικό του MasterChef.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.