Ads Top

MasterChef Spoiler 2/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα;


Τέλος μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού...

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να συνεχίζεται και τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει.




Το χθεσινό (1/5) τεστ δημιουργικότητας οδήγησε τους παίκτες στα άκρα, γεγονός που έφερε σε δύσκολη θέση, τρία από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και του χρηματικού επάθλου.


MasterChef trailer 2/5: Τέλος μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού – Στα όρια οι αντοχές των παικτών (vid)



Ο Στέφανος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Θεόδωρος έχουν δύσκολη μέρα μπροστά τους, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με πιθανή αποχώρηση, όμως αυτό θα κριθεί ανάμεσα σε δύο καθώς αρχικά οι παίκτες θα παλέψουν για την ασυλία.



Έτσι, ένας εξ αυτών θα ανεβεί ασφαλής στον εξώστη, όπου και θα παρακολουθήσει τους άλλους δύο παίκτες σε μια διαδικασία αντιγραφής του πιάτου που θα φέρει ο σημερινός καλεσμένος σεφ, Προκόπης Κουρής.

Τα δύο πιάτα που θα κληθούν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τα πιο δύσκολα έως σήμερα στον διαγωνισμό και θα δώσουν μια θέση στην 1οαδα του φετινού MasterChef.

Και οι δύο παίκτες είναι φανερό πως θα πιεστούν, με τον έναν εξ αυτών να κάνει ένα λάθος που θα του κοστίσει και θα έχει αντίκτυπο στη βαθμολογία του πιάτου..





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.