Ads Top

MasterChef Spoiler 18/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


«Κλείδωσε» ο τελικός του Masterchef - Έχουμε την επόμενη αποχώρηση, δείτε ποιος αποχωρεί..

Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία αλλά μέχρι να δούμε το τελευταίο επεισόδιο με το live του MasterChef και την ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας, θα περάσουν αρκετές μέρες και θα βιώσουμε αρκετές ανατροπές. 




Ο δρόμος προς τον τελικό του MasterChef έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αρκετό σασπένς και οι περισσότεροι εικάζουν ότι θα ζήσουμε στιγμές όπως και στο MasterChef 5.

Η ημερομηνία του τελικού μόλις «κλείδωσε» και όλα αλλάζουν μετά την αυριανή και αναπόφευκτη αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου. Ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει και όλοι οι παίκτες θα φτάσουν στα όριά τους μέχρι την τελική 4αδα.


Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές





Η τελική φάση του MasterChef πάντα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί ο χαρακτηριστμός φαβορί και αουτσάιντερ, μπορεί να αλλάξει από επεισόδιο σε επεισόδιο. Η πορεία μέχρι την ημέρα που θα μάθουμε τον νικητή ή την νικήτρια του 7ου κύκλου θα σου θυμίσει και το MasterChef 5. Όχι λόγω του αδιαφιλονίκητου φαβορί Μαργαρίτας Νικολαΐδη, αλλά για το σασπένς μέχρι ο Διονύσης Σαρακίνης γίνει ο δεύτερος φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός ήδη σε νούμερα τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες έχει πολύ καλή επίδοση (έχοντας νικήσει πλέον το Survivor) και αναμένεται με τις νέες εξελίξεις να αποδώσει ακόμη περισσότερο.

Αυτές τις ημέρες «κλείδωσε» και η ημερομηνία του τελικού. Ανάμεσα στις δύο εκδοχές για την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, όλα δείχνουν ότι μεταξύ 13-15 Ιουνίου θα δούμε το επεισόδιο με την τελευταία δοκιμασία του τελικού στο στούντιο και την live ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας. Εκτός απροόπτου.

Πολλά τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο το Star στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνουν επαναπρογραμματισμό για την λήξη των project τους την φετινή σεζόν, λόγω των εκλογών. Γιατί ο δεύτερος γύρος θα αλλάξει για μία ακόμη φορά τη φυσιολογική ροή τους.



Στα τρέχοντα, έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο σημερινό και στο αυριανό επεισόδιο, βιώνοντας την τελευταία ομαδική δοκιμασία της φετινής σεζόν.

Ο Νίκος Τράκας ορίζει ως νικητής του τέστ δημιουργικότητας τον αρχηγό της άλλης ομάδας, έχουμε αναμέτρηση ξανά μεταξύ παλαιών και νέων παικτών και εδώ θα κριθεί η ικανότητα του Γιώργου Πορφύρη και της Μαρίας Λαζαρίδου.

Όλα δείχνουν πως στο αυριανό επεισόδιο θα έχουμε την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου, η οποία τερματίζει σε καλύτερη θέση από την 12η στον προηγούμενο διαγωνισμό. Τότε που την είχαν χαρακτηρίσει ως την πιο «γλυκιά ξινούλα» του MasterChef.

Η Μαρία όπως και ο Ηλίας Καζιόλι μας παρουσίασαν ένα διαφορετικό προφίλ φέτος και άξιζαν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.