Ads Top

Master Chef Διαρροή 12/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διέρρευσαν όλα - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, ποιος παίκτης αποχωρεί..

Όλο και πιο δύσκολες γίνονται οι μονομαχίες στην αρένα του MasterChef καθώς το παιχνίδι του Star οδεύει προς την τελική ευθεία.




Χτες παρακολουθήσαμε μία έντονη ομαδική δοκιμασία που ζόρισε αρκετά τους παίκτες με κάποιους να βγάζουν τον κακό τους εαυτό στην κάμερα.

Ο Άγγελος ως νικητής του Mystery box χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματά του διαλέγοντας αρχηγό, συμπαίκτες αλλά και υλικά. Ο Άγγελος έφτιαξε την μπλε ομάδα με τους Τράκα, Αλέξανδρο και Ηλία ενώ αντίπαλοί τους ήταν ο Πορφύρης ως αρχηγός με τους Δημήτρη, Μαρία Μπέη και Μαρία Λαζαρίδου.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν χρησιμοποιώντας μόνο φωτιά και να παρουσιάσουν ένα μενού εμπνευσμένο από μεζέδες συνδυάζοντας τη γαστρονομία.


MasterChef spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει – Η αστοχία σε ένα πιάτο



Παρά τα νεύρα και τις εντάσεις οι δύο ομάδες παρουσίασαν τις δημιουργικές τους ιδέες στους κριτές. Ωστόσο κάποιες αστοχίες ήταν εμφανείς.



Από τη μία στην κόκκινη ομάδα το καλαμάρι του Δημήτρη δε βγήκε όπως θα ήθελε ο μάγειρας. Από την άλλη στη μπλε ομάδα υπήρξαν αρκετές μικρές αστοχίες με κυριότερη όμως να είναι αυτή στο γλυκό.

Η εκτίμηση του Sportime από τα όσα ακούστηκαν στην κριτική των πιάτων είναι πως νικήτρια θα είναι η κόκκινη ομάδα του Γιώργου Πορφύρη κάνοντας την έκπληξη παρά τα πλεονεκτήματα που είχαν οι μπλε.



Πρώτος υποψήφιος από τη μπλε ομάδα θα είναι ο Άγγελος ο οποίος ως αρχηγός με πλεονεκτήματα απέτυχε ενώ είχε ευθύνη και για το γλυκό.

Ο Άγγελος μάλιστα εκτιμάται πως θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει στη σημερινή δοκιμασία όπου οι παίκτες θα αντιγράψουν το πιάτο του διακεκριμένου σεφ Λούκα Πισκάτσι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.