Ads Top

Αποκάλυψη Λεπενιώτη για τον αριθμό εισιτηρίων στο Final Four στο Κάουνας!


Πόσα εισιτήρια έχουν ήδη καταλήξει σε ελληνικά χέρια - Πώς μπορεί να εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια ο Ολυμπιακός

Αρκετά μεγάλος είναι ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας, σύμφωνα με όσα είπε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης.




Μόλις 560 εισιτήρια θα θέσει προς διάθεση κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final Four σύμφωνα με τον Νίκο Λεπενιώτη. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στη Game Night και τον Σπύρο Καβαλιεράτο για το θέμα των εισιτηρίων του Final Four, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση, αλλά και πώς μπορεί να γίνει καλύτερη ανάλογα με το τι θα γίνει στα παιχνίδια της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Παρτίζαν την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Παράλληλα όμως, τόνισε πως σύμφωνα με πληροφορίες περισσότεροι από 2.500 Έλληνες φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη Zalgirio Arena, μέσω της αγοράς της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Συγχαρητήρια σε όλους, στον κόσμο και την ομάδα. Είναι μια μεγάλη πρόκριση. Την αξίζαμε. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια, η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι περίπου 2.500, μπορεί και λίγο παραπάνω, κοντά στους 3.000, έχουν ήδη πάρει εισιτήρια για το Κάουνας. Κάθε ομάδα θα πάρει 560 εισιτήρια. Από εκεί κι έπειτα, θα εξαρτηθεί αν κάποια από τις ομάδες θα επιστρέψει τα εισιτήρια, αν δεν θα τα δώσει όλα.



Εμείς φυσικά θα τα πάρουμε όλα. Η ζήτηση είναι πολλαπλάσια αυτού του αριθμού. Σκεφτείτε ότι έχουμε 5.800 κατόχους διαρκείας, οπότε είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη βέβαια, την ξέρει ο κόσμος. Είτε αύριο είτε το αργότερο την Πέμπτη θα ανακοινώσουμε κάποια πράγματα.

Επίσημα οι ομάδες κι οι τέσσερις παίρνουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων. Αν δεν προκριθούν η Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Παρτίζαν στο Final Four ίσως είναι ευκολότερος ο δρόμος του Ολυμπιακού για έξτρα εισιτήρια, από τις ομάδες που θα επιστρέψουν κάποια. Οι Ισπανοί συνήθως δεν παίρνουν περισσότερα από 300 εισιτήρια. Θα εξαρτηθεί από τα αυριανά αποτελέσματα, αν θα βρούμε άλλα εισιτήρια".

Για την ένταση στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε: "Ενοχλήθηκαν οι άνθρωποι από τα λέιζερ.



Παραπονέθηκε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε. Του εξήγησα πως προσπαθούμε να το περιορίσουμε, αντέδρασε λίγο πιο έντονα. Εγώ προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Με άκουσε και στη συνέχεια πήγαν όλα καλά".

Για τη ζήτηση στα εισιτήρια του Game 5: "Σε αυτό το παιχνίδι, με τη ζήτηση που υπήρχε, με αυτό που ζήσαμε, θα γεμίζαμε ένα γήπεδο 150.000 θέσεων. Το Μαρακανά ή οποιοδήποτε άλλο γήπεδο".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.