Ads Top

Eurovision 2023 - Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Μικρούτσικος «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Victor Vernicos - «Ένα παιδαρέλι να κραυγάζει..» (vid)


Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023.. 

Η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλε πλάνα από τη δεύτερη πρόβα του Victor Vernicos στο Λίβερπουλ για την Eurovision με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τα χώνει on air!




O Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για τον Victor Vernicos: «Ήταν τόσο άγουρο, τόσο φωνακλάδικο άνευ λόγου. Το παιδί είναι 16 χρονών και το τραγούδι το έγραψε στα 14. Εάν δεν είσαι παιδί-θαύμα, εάν δεν είσαι η μετεμψύχωση του Μότσαρτ, δεν έχει κανένα νόημα. Εδώ εκπροσωπείς μία ολόκληρη χώρα».

Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις ένα άγουρο παιδί 16 ετών και ένα τραγούδι 14, κινδυνεύει η ψυχική υγεία αυτού του παιδιού. Εάν αποτύχουμε και δεν περάσουμε στον Τελικό, σημαίνει ότι αυτό το παιδί θα έχει την κατάρα της κοινής γνώμης, θα είναι εντός εισαγωγικών “εθνικά κατάπτυστος”, με έναν εύθραυστο χαρακτήρα εφήβου. Είναι λάθος. Το επίθετό του είναι λάθος, γιατί οι Vernicos σημαίνουν μία ισχυρή οικογένεια… άρα σε εμάς που είμαστε από τη φύση μας καχύποπτοι, σκεφτόμαστε ότι δεν πήγε αξιοκρατικά, ότι είναι ευνοιοκρατική διαδικασία».



Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν υπάρχει ευνοιοκρατία, υπάρχει αποτυχία. Είμαστε ένα σκαλοπατάκι από την αποτυχία. Εύχομαι να περάσει, για να μην υπάρξει κατακραυγή από τον κόσμο. Γιατί να γίνει αυτή η ανάληψη; Επίσης, η επιλογή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ενός έξοχου καλλιτέχνη, δε συνάδει με αυτό το παρουσιαστικό. Από τη μία θα έχουμε ένα άγουρο παιδαρέλι να κραυγάζει και να χορεύει και από πίσω θα είναι το ελληνικό στοιχείο σε μία μελωδία ξένη προς την Ελλάδα. Είναι αντιφατικό όλο αυτό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.