Ads Top

Νέο μεγάλο deal Μαρινάκη για Ολυμπιακό!


Η μεγάλη συμφωνία που έρχεται για τον Ολυμπιακό - Οι πρώτες πληροφορίες

Η συμφωνία εκατομμυρίων και η special ανακοίνωση που έρχεται. Στο Λιμάνι έχουν τρέξει τις συζητήσεις και παρά τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι έτοιμη για μία ξεχωριστή παρουσίαση. Μάλιστα, υπάρχει έτοιμο κι ένα πλάκο για τα επόμενα χρόνια.




Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχουν πολλές "σειρήνες" σχετικά με την εταιρεία που θα ντύνει τους Ερυθρόλευκους τα επόμενα χρόνια και φήμες περί πιθανής αποχώρησης της ομάδας από την Adidas, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το βασικό στοιχείο που κάνει αυτό το σενάριο ανακριβές είναι πως οι Πειραιώτες έχουν συμβόλαιο με την γερμανική εταιρεία για ακόμα έναν χρόνο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας για ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια έχουν ξεκινήσει.



Μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη στα χέρια τους τα τρία σχέδια που έχει σχεδιάσει η Adidas ενόψει της σεζόν 2023-24, με τις φανέλες να πρόκειται να παρουσιαστούν στον κόσμο της ομάδας τον επόμενο καιρό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η μια θα είναι γαλάζια εκτός από την κλασσική κόκκινη και λευκή.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άριστη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κουβέντες για το πως θα είναι επετειακή φανέλα που θα έχει ο Ολυμπιακός το 2025, χρονιά που θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.