Ads Top

Μελισσανίδης: «Θέλω διάκριση στην Ευρώπη, στο Champions League!»


Οι επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι της ΑΕΚ - Έδωσε το σύνθημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τους επόμενους στόχους της ΑΕΚ αγωνιστικά

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας για την ΑΕΚ που απόλαυσε φέτος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την επόμενη σεζόν, αλλά και τους στόχους που θα έχει η Ένωση.




Και εκεί αναφέρθηκε στο κομμάτι της… Ευρώπης, μιλώντας για την πρόκληση του Champions League.

Ο Μελισσανίδης αναλυτικά είπε:

-Για το ποια είναι τα επόμενα όνειρα για την ΑΕΚ και στο αγωνιστικό κομμάτι



«Να δούμε την ΑΕΚ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Να δούμε την ΑΕΚ να έχει διακρίσεις σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Ότι χρειάζεται θα το κάνουμε. Ότι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε. Είμαστε και τυχεροί που πέσαμε σε φλέβα χρυσού στον Αλμέιδα, διότι ας μην κρυβόμαστε, αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. Η διοίκηση είναι δίπλα. Του έχω πει πως ότι πεις είναι νόμος. Πιστεύω πως θα ενισχύσουμε την ομάδα και αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη. Στόχος αυτής της ομάδας είναι διάκριση».

-Για το αν έχει συζητήσει με τον Αλμέιδα το πλάνο για το ΑΕΚ Sportcity

«Φυσικά και το έχουμε συζητήσει. Παρακολουθεί και ο Αλμέιδα τις Ακαδημίες και έχει σκέψεις και σχέδια».

– Για το αν θέλει να φτιάξει μια ομάδα όπως το ’90 με συνεχόμενα πρωταθλήματα

«Φέτος η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Και θέλω να πως ότι και το ποδόσφαιρο έχει φτιάξει. Πιστεύω όμως πως το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο που περνάει, γίνεται ακόμα καλύτερα. Ο πρωταθλητής κάποτε έβαινε τον Νοέμβρη. Τώρα βγήκε τελευταία αγωνιστική. Αυτό τα λέει όλα».

– Για την σύγκριση της τωρινής ΑΕΚ μ’ αυτή του ‘90



«Η ομάδα του 90 έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε κτιστεί σιγά – σιγά. Θέλω να πιστεύω πως και η σημερινή ΑΕΚ, σ’ άλλες εποχές που είναι τελείως διαφορετικές, χαίρεσαι να την βλέπεις. Την ΑΕΚ φέτος χαιρόμουν να την βλέπω. Πολλά χρόνια είχα να δώ τέτοια ΑΕΚ. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, τι να κάνουμε. Βγήκαν οι μεταγραφές, βγήκε ο προπονητής, είναι το γήπεδο. Μην νομίζετε, είναι και το γήπεδο. Έχει μαγεία εδώ μέσα. Αν αμολήσω το… πνεύμα, θα κοιμηθείτε όλοι. Κανείς δεν γλιτώνει εδώ μέσα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.