Ads Top

«Θέμα» με Μπακαμπού στον Ολυμπιακό!


Υπάρχει διαφορά στις διαπραγματεύσεις - Τι συμβόλαιο ζητάει για να υπογράψει, ποιος ήρθε στην Ελλάδα πριν από 15 ημέρες και γιατί..

Ποιος ήρθε στην Ελλάδα πριν από 15 ημέρες και γιατί; Ο 32χρονος φορ δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, ζητάει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και παράλληλα... ψάχνεται για να βρει αυτό το ποσό σε άλλη ομάδα.




Σε… σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό ήταν μονοετές.

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος συζητάει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες με τους Πειραιώτες για να ανανεώσει και παρότι φάνηκε πως οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά, τελικά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο 32χρονος φορ μετά την εξαιρετική του σεζόν στο Λιμάνι και την… αναγέννησή του μετά την επιστροφή στην Ευρώπη, ζητάει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, θέλει το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί  για να υπογράψει!



Μάλιστα, πριν 15 ημέρες είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και ο μάνατζέρ του, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι η υπόθεσή του παραμένει στον αέρα. Προφανώς, η άφιξη του Αντόνιο Κορδόν και η προτεραιότητα να κλείσει ο προπονητής, έχει δημιουργήσει νέα καθυστέρηση για το συμβόλαιο του Μπακαμπού, ο οποίος προφανώς και ψάχνει σε όλη την Ευρώπη τις καλύτερες προσφορές.

Μέχρι τώρα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον 32χρονο φορ από την Γαλλία και την Ισπανία, όπου έχει αγωνιστεί και παλιότερα, ενώ στο… κόλπο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει μπει και η ΑΕΚ. Προφανώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζει πως μία τέτοια κίνηση θα ενισχύσει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και ένα πολύ… ηχηρό χτύπημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.



Για την ώρα ωστόσο δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει προτεραιότητα όσον αφορά την Ελλάδα, όμως εάν δεν ικανοποηθεί οικονομικά ο Μπακαμπού μετά την εξαιρετική του σεζόν, δύσκολα θα παραμείνει!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.