Ads Top

Έκπληξη με Παπασταθόπουλο!


Η απόφαση έκπληξη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου - Γιατί σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Το δύσκολο καλοκαίρι, οι προτάσεις που έχει και η ανατροπή. Γιατί ο Σωκράτης σκέφτεται ακόμα και να κόψει το ποδόσφαιρο, η επόμενη επαγγελματική του δουλειά στον χώρο, αλλά και το ενδεχόμενο να παραμείνει ως... βοηθητικός στο Λιμάνι.




Στην Ελλάδα για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων είχε αποφασίσει να επιστρέψει πριν από μερικά χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δεδομένου ότι η καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα τη Άρσεναλ είχε φτάσει στο τέλος της.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ψήσει τον Sokratis να αφήσει το Νησί (αλλά και το ενδιαφέρον που υπήρχε, τότε, από Γερμανία και Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του) και να έρθει στον Πειραιά, καθώς ο Έλληνας άσος ήταν και είναι ένας από τους καλύτερους ποιοτικότερους στόπερ που υπάρχουν στη χώρα μας.

Από εκείνη την εποχή, όμως, έχει κυλήσει κάμποσο νερό στο αυλάκι, ο Ολυμπιακός πήρε τίτλους, άλλαξε προπονητές, γενικά η κατάσταση στην ομάδα τώρα είναι διαφορετική.



Τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο Λιμάνι είναι τα εξής: Το συμβόλαιο του Σωκράτη με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται με τη λήξη τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο πεπειραμένος άσος είναι 34 ετών και, στο πλαίσιο των ευρύτερων εκκαθαρίσεων που θα γίνουν το Λιμάνι, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα παραμείνει η όχι.

Αυτό που έφτασε στα αυτιά τού sportdog πάντως από μια ψυχή, είναι ότι ο Σωκράτης σκέφτεται με το που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, να φορέσει το κοστούμι του μάνατζερ και να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Φάρρα - Δηλαδή  τον άνθρωπο που τον εκπροσωπεί τώρα.

Γιατί ο Σωκράτης έχει πολύ σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και, φυσικά, έναν μεγάλο κατάλογο με τηλέφωνα και επαφές που έχει εξασφαλίσει σε κλαμπ σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Κανένας καλός δεν χάνεται, παιδιά, τι να λέμε τώρα. Και ο Σωκράτης δεν είναι απλά καλός, αλλά πολύ καλός...



Το ερώτημα είναι αν θα γίνει αυτό τώρα, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό με άλλο ρόλο (έχει άριστη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) ή θα αποφασίσει να παίξει έστω έναν ακόμα χρόνο μπάλα. Άλλωστε, υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Αραβία, ενώ θα μπορούσε να παίξει και στο Λιμάνι, ως βοηθητικός 4ος - 5ος στόπερ.  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.