Ads Top

«Σκούπα Μαρινάκη - Ξήλωσε όλα τα στελέχη και δικαιώθηκε!»


Το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από Μαρινάκη έφερε την μεγάλη δικαίωση..

Η λίστα Κορδόν για το Λιμάνι και οι κινήσεις της διοίκησης. Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικές ενέργειες κατάφερε φέτος να.. γυρίσει το χαρτί και να κρατήσει τη Νότιγχαμ στην Premier League, αλλά και τι μπορεί να "φέρει" στους Πειραιώτες η αποφυγή του υποβιβασμού από τον αγγλικό σύλλογο.




Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ως θαύμα χαρακτηρίζει ο Τύπος στην Ελλάδα και την Αγγλία την επιτυχία της Νότιγχαμ να μην μπει στη λογική του "ασανσέρ", δηλαδή τη μία σεζόν να κερδίσει την άνοδό της στην Premier League και την επόμενη να την χάσει, και προφανώς σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Γιατί ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου δεν άφησε την ομάδα στην τύχη της, πήρε ποδοσφαιριστές, στήριξε τον προπονητή, άλλαξε πρόσωπα σε κεντρικές θέσεις - Σε γενικές γραμμές δεν άφησε την ομάδα αβοήθητη.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για το θέμα τής Νότιγχαμ Φόρεστ και της φετινής επιτυχίας.


"Ξήλωσε δύο τιμ τεχνικών διευθυντών ο Μαρινάκης - Στήριξε τον διευθυντή - 60% μαγκιά της"





"Μια ομάδα ανύπαρκτη εκτός έδρας, με μια νίκη και όλες τις υπόλοιπες εντός, με 35 μεταγραφές που οι μισές ήταν κακές. Με δύο τιμ τεχνικών διευθυντών που ξήλωσε, γιατί στήριξε τον προπονητή του", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν και οι από κάτω χειρότεροι και σώθηκε. Έτσι όπως είναι η Νότιγχαμ το γεγονός ότι έσωσε την κατηγορία είναι 60% δική της μαγκιά και κατά 40% της Λιντς, που είναι ο,τι να΄ναι, της Λέστερ, που ήταν τραγωδία, και της Έβερτον που ήταν μπλεγμένη. Ε, κάποιος έπρεπε να σωθεί".


"Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα - Αυτούς θα φέρει ο Κορδόν στον Ολυμπιακό - Σκάρπα, Κουγιατέ, Νιακατέ και Μπιανκονέ"



Πώς περιμένεις να πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο;

"Θα κρατήσει τον προπονητή λογικά, αλλά θα γίνει ξεσκαρτάρισμα μεγάλο - Δεν μπορεί να διαχειριστεί κανείς προπονητής ρόστερ 50 παικτών. Χειμώνα-καλοκαίρι πήρε 35 παίκτες".

Υπάρχουν παίκτες από το ρόστερ τής Νότιγχαμ Φόρεστ που θα μπορούσαν να έρθουν στον Ολυμπιακό, μέσα από αυτό το ξεσκαρτάρισμα.



"Θα παίρνει Λατίνους παίκτες ο Κορδόν, όχι από την Αγγλία. Εντάξει, προφανώς ο Σκάρπα που όλοι λένε ότι είναι παιχταράς και φέτος δεν ακούμπησε, δεν είχε καλές εμφανίσεις, δεν έπιασε. Αλλά θα θέλει να έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που η Νότιγχαμ έμεινε στην Premier League; Ο Τσέικου Κουγιατέ, που είναι αμυντικός μέσος, θα μπορούσε να έρθει. Όπως και ο Μουσά Νιακατέ, στην άμυνα, αλλά και ο Μπιανκονέ που όμως έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.