Ads Top

Στοίχημα: Με το κίνητρο και τη φόρμα της Ντιζόν


 
Προθέρμανση για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με δράση στη Serie A αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση από την αναμέτρηση Ντιζόν - Παρί, την οποία μπορείτε να τη βρείτε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, μαζί με όλα τα προγνωστικά της Παρασκευής. Πάμε να την αναλύσουμε.
 
37η Αγωνιστική στη Ligue 2 Γαλλίας με την Ντιζόν να υποδέχεται την Παρί. Σε τρομερή φόρμα η Ντιζόν πανηγύρισε ακόμη μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 2-1 κόντρα στη Νιμ. Είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στην Αμιάν, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 16η θέση της κατηγορίας, συνεχίζοντας τη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής της και αγωνίζεται σήμερα με ισχυρό κίνητρο κόντρα στην αδιάφορη Παρί.
 
Από την πλευρά της η Παρί επικράτησε με 2-1 της Σοσό την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης και αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό άγχος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα έχ ισχυρό κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε μια Παρί που έχει ξεμείνει από στοχους. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95.
 
Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.