Ads Top

Επιβεβαιώνονται οι φήμες: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης


Αποχωρεί οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης - Δείτε για ποιο λόγο αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι.. 

Ένα μυστικό φαίνεται, πως καλύπτεται στην ομάδα των μπλε αυτές τις ημέρες στο Survivor all star και έτσι στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης 2/5 είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Τάκη Καραγκούνια να γίνονται έξαλλοι μεταξύ τους!




Ο λόγος; Ένα μυστικό, που είπε ο Τάκης στον Στέλιο και από ότι φαίνεται διέρρευσε...αυτό βέβαια μπορεί να έχει συζητηθεί ανοιχτά μεταξύ των παικτών, ωστόσο βλέπουμε να προστατεύεται και να μην ανοίγεται δημόσια στο συμβούλιο και παράλληλα στην Ελλάδα.


Το παιχνίδι που παίζεται πίσω από το Στέλιο Χανταμπάκη



Όπως μάλιστα βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο σε ερωτήσεις του Λιανού για το μυστικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιμένει αυτό να μην αποκαλυφθεί...και έτσι όλοι καταλαβαίνουμε, πως αυτό έχει να κάνει με εκείνον και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.



Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τετάρτη 3/5 έγινε γνωστό, πως έχει στηθεί ένα παιχνίδι ανάμεσα στο Χανταμπάκη και στη Σταυρούλα, τον οποίο βάσει καλής αγωνιστικής εικόνας θέλουν να τον ''φάνε''!

Έτσι λοιπόν, λέγεται πως η ομάδα του βρήκε έναν τρόπο να τον κατηγορήσει λέγοντας, πως εκείνος έβγαλε στη φόρα τα συναισθήματα της Χρυσαεισή για το Βασάλο...όλα αυτά λοιπόν θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση το Στέλιο και έτσι ο Χανταμπάκης δεν αντέχει και αποχωρεί οικοιοθελώς!

Δείτε επίσης: Πήρε όλο σχεδόν το έπαθλο και έφυγε - Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης


Χαμός στο twitter με τον Χανταμπάκη



Οι χρήστες του twitter μετά την αποκάλυψη για το ενδιαφέρον της Σταυρούλας Χρυσαειδή προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βασάλου και το κράξιμο του, στον Στέλιο Χανταμπάκη (δείτε το εδώ) δεν έμεινε έτσι και έκαναν απολαυστικά σχόλια στην πλατφόρμα!






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.