Ads Top

«Πρόβλημα με τον διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!»


Ποιο είναι το πλάνο της ΚΕΔ για τον διαιτητή του αγώνα που θα κρίνει την 3η θέση.. Τι αναφέρει δημοσίευμα..

Μόνο δύο παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των play off/out έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική. Οι σκέψεις της ΚΕΔ για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.




Καρό σημαία στην Super League την επόμενη Κυριακή (14/5). Δύο τα παιχνίδια με ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο αδιάφορος Βόλος δύσκολα θα κάνει την… εκπληξάρα κόντρα στην ΑΕΚ που κάνει φιέστα στην OPAP Arena.

To ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που θα κρίνει την 3η θέση και το Ιωνικός – Λαμία το δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Super League 2.

O πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στον πρόεδρο της ΚΕΔ, ζήτησε να οριστούν elite ξένοι διαιτητές ή ρέφερι πρώτης κατηγορίας από τα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας) και στους τρεις αγώνες της Κυριακής (14/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.



Καταρχήν, το Παναθηναϊκός – Αρης και το Βόλος – ΑΕΚ μετά και την επιστολή της UEFA η οποία πλέον δεν παρέχει καμία βοήθεια στην εξεύρεση διαιτητών από τις δύο πρώτες κατηγορίες, θα τα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές.

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, γίνονται ακόμα κάποιες προσπάθειες, χωρίς ακόμα όμως αποτέλεσμα. Και όχι για elite διαιτητή. Ο Μπένετ έστειλε αρκετές προσκλήσεις σε Ομοσπονδίες, αλλά όλες (σχεδόν) απάντησαν όπως αναμενόταν, αρνητικά. Μόνο μια Ομοσπονδία από χώρα της Σκανδιναβίας, δεν είχε ακόμα στείλει απάντηση.

Σε περίπτωση που δεν στείλει διαιτητή στη Τούμπα, υπάρχει η σκέψη είτε να το διευθύνει ξένος διαιτητής αλλά όχι διεθνής, είτε Έλληνας διεθνής. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Πέμπτη, αν και πλέον τα χέρια του είναι δεμένα.

Έλληνας διεθνής θα σφυρίξει και το παιχνίδι στη Νίκαια ανάμεσα στον Ιωνικό και την Λαμία, με τους γηπεδούχους να παίζουν μόνο για τη νίκη και την ομάδα της Φθιώτιδας να βολεύευται και με την ισοπαλία.

Λογικά στα άλλα παιχνίδια των play out που είναι αδιάφορα, θα δούμε και διαιτητές που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή όσον αφορά στις επιλογές της ΚΕΔ την τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.