Ads Top

Η πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ με ΑΕΚ στον Τελικό!


Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα - Όλα τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.




Για τον Φέλιξ Μπρίχ που θα είναι ο διαιτητής του τελικού, την προετοιμασία του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση για Βόλου και τα δεδομένα για τον Νέλσον Ολιβέιρα και την ενδεκάδα, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», είπε αρχικά, ότι ο Μπρίχ είναι μια περίπτωση διαιτητή που δεν μπορείς να πεις πολλά για το επίπεδο του, ξέρει να επιβάλλεται και έχει το στυλ που πρέπει.



Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι σε λίγη ώρα ξεκινάει η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα και αναμένεται να ανοίξουν οι πόρτες, ώστε οι φίλοι της ομάδας που έχουν δώσει ραντεβού να χειροκροτήσουν την ομάδα πριν τον αυριανό τελικό του Novibet Κυπέλλου, ενώ στις 13.15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον αρχηγό των «ασπρόμαυρων», Αντρέ Βιερίνια.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινώσει αποστολή, μια απόφαση στην οποία έχει προχωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και δεν θα είναι καινούργια. Όσον αφορά τις απουσίες, είπε ότι μοναδικός αμφίβολος είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, μίας και οι Νάσμπεργκ και Ελ Καντουρί ξεπέρασαν τα προβλήματα και παραμένει ερωτηματικό η απόφαση του Λουτσέσκου αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα προτιμήσει για την εναλλακτική του Μπράντον Τόμας, τον νεαρό, Τζίμα.

Στα της ενδεκάδας, ο Κοτάρσκι και η άμυνα αναμένεται να είναι η γνωστή με τον Κουλιεράκη να παίρνει φανέλα βασικού δίπλα στον Ίνγκασον, στη μεσαία γραμμή ο Ντάντας έχει το προβάδισμα για παρτενέρ του Ντούγκλας Αουγκούστο, οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Τάισον δεν… βγαίνουν και στην κορύφη της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.