Ads Top

Ο Γκουαρδιόλα «στέλνει» τον Πινέδα πίσω στη Θέλτα;


Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να τον «στείλει» πίσω στη Θέλτα - Πώς επηρεάζεται η ΑΕΚ και η υπόθεση Πινέδα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα
Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα απασχολεί καθημερινά τον Τύπο στο Μεξικό, ειδικά μετά από την εξαιρετική του σεζόν με την ΑΕΚ. 




Ο ίδιος ο «Μαγκίτο» αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση, αν και θα ήθελε να μείνει στην Ένωση, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, διεκδικεί αύριο το Κύπελλο, ενώ θα παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Ωστόσο, η Θέλτα έχει τα δικαιώματά του και τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Η ιστοσελίδα elfutbolero.com.mx αναφέρει ένα ενδιαφέρον σενάριο για τον 27χρονο Μεξικανό μέσο, εμπλέκοντας και τη Μάντσεστερ Σίτι!



Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ο Πινέδα είναι πιθανό να επιστρέψει στη Θέλτα και να αγωνιστεί σε αυτή, καθώς θα «αδειάσει» θέση στο ρόστερ της. Η Σίτι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Γκάμπρι Βέιγκα από την ομάδα του Βίγκο. Αν γίνει η μεταγραφή, τότε ο Πινέδα μπορεί να πάρει τη θέση του στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Η Θέλτα δεν θα θελήσει να δώσει εκ νέου δανεικό τον Μεξικανό, αλλά θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Αντί να είναι απλά χρήσιμος για να φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ο Πινέδα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και αγωνιστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.