Ads Top

Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου - Αυτό είναι το φύλο του μωρού


Μητέρα για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου - Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και λίγους μήνες έγινε γνωστό πως περίμενε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.





Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου



Η στιγμή αυτή, λοιπόν, έφτασε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, την Παρασκευή 5/5 η διάσημη παρουσιάστρια γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
 
Φυσικά, δίπλα της ήταν διαρκώς ο σύζυγός της, με τον οποίο πρόλαβε να παντρευτεί λίγο διάστημα πριν γίνουν γονείς.


Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού





Στα τέλη του Μαρτίου, Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, όπως αναφέρθηκε ήδη, κάτω υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας στο πλευρό του μονάχα τις οικογένειες τους και πολύ φιλικά κοντινά τους πρόσωπα. Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο της Ραφήνας μακριά από κάμερες και paparazzi, θέλοντας να κρατήσουν το όμορφο αυτό γεγονός μόνο για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μέχρι σήμερα μόνο μια φωτογραφία είχε βγει στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την παρουσιάστρια, την ώρα που ετοιμαζόταν για την μεγάλη αυτή ημέρα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.



Πριν λίγες μέρες ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά πόζαραν μέσα στο δάσος και οι εικόνες είναι ονειρικές.

«Ανθισμένες καρδιές», όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε στην λεζάντα της, ποζάροντας στις φωτογραφίες με λευκό γοργονέ φόρεμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.