Ads Top

Στην Τούμπα Γ. Σαββίδης και Γκαγκάτσης - Τα είπαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ


Συνάντηση μεταξύ μερίδας οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και στελεχών της διοίκησης του Δικεφάλου, τον Γιώργο Σαββίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση, υπήρξε τα ξημερώματα στην Τούμπα, λίγα λεπτά μετά την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» από τον Βόλο.




Οι οπαδοί του Δικεφάλου είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο γήπεδο της Τούμπας απαιτώντας να τα πουν με την ομάδα, όπως και έγινε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να φτάνει στο γήπεδο της Τούμπας αμέσως μετά την άφιξη από τον Βόλο.

Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, εξέφρασαν πολλά παράπονα για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και γενικότερα μέσα στη σεζόν, με τα στελέχη του Δικεφάλου να διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η φετινή σεζόν ήταν και για εκείνους εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο σημείωσαν πώς έχουν παρθεί αποφάσεις και θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση για να επανέλθουν οι «ασπρόμαυροι» στον δρόμο των επιτυχιών.



Η συζήτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και στελέχη της διοίκησης έγινε σε κόσμια πλαίσια, με τους οργανωμένους του Δικεφάλου να ακούν όσα είχαν να πουν οι άνθρωποι της ομάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.