Ads Top

«Σκούπα» Κορδόν στον Ολυμπιακό: Αποχωρούν και κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ


Έρχονται αποχωρήσεις έκπληξη και σε στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιος είναι πλέον ο Νο1 στη λίστα για προπονητής

Κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Ελλάδα και το παλεύει. Πρόκειται για μία εξαιρετική, αλλά και δύσκολη περίπτωση, ωστόσο έχει το "οκ" από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να το κυνηγήσει μέχρι τέλους, εφόσον τον θεωρεί και δικαίως ιδανικό για τους Πειραιώτες.




Ο Αντόνιο Κορδόν έρχεται στον Ολυμπιακό με στόχο να ηγηθεί στο χτίσιμο μίας ισχυρής ομάδας, που θα διορθώσει τις ανορθογραφίες της περασμένης σεζόν και θα επαναφέρει τους Ερυθρολεύκους στην κορυφή.

Η επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ισπανό είναι πολύ σημαντική και αρκεί να δει κανείς το βιογραφικό του για να αντιληφθεί ότι δύσκολα θα ερχόταν στην Ελλάδα δίχως τα ανάλογα εχέγγυα. Ο Κορδόν θα πάρει ένα συμβόλαιο... απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα και θα έχει υπερεξουσίες στο οργανόγραμμα του συλλόγου, που τον καθιστούν το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.



Από τις αποφάσεις και τους χειρισμούς του έμπειρου παράγοντα θα εξαρτηθεί η στελέχωση του συλλόγου σε ό,τι αφορά τόσο τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή όσο και τις υπόλοιπές θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα. Μην απορήσετε αν στο άμεσο μέλλον σημειωθούν αποχωρήσεις στον σύλλογο, που θα προκαλέσουν έκπληξη. Φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε στελέχη!

Όσο για το ζήτημα του προπονητή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρθελίνο είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού. Δεν αποτελεί... είδηση αυτό, αφού οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Ισπανό τεχνικό από την περσινή σεζόν και μάλιστα υπήρξαν περίοδοι που τον... πολιόρκησαν για να τον φέρουν στο Λιμάνι, όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν "ψήθηκε" ιδιαίτερα για την προοπτική της Super League.



Πλέον με την έλευση του Κορδόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ένα διαπραγματευτικό ατού αναφορικά με την υπόθεση Μαρθελίνο. Οι δύο Ισπανοί γνωρίζονται πολύ καλά και τρέφουν εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Όσο ο Μαρθελίνο παραμένει χωρίς ομάδα, ο Κορδόν θα το παλεύει για να τον φέρει στην Ελλάδα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.