Ads Top

Αναχωρεί για Ρουμανία ο Λουτσέσκου!


Τα σενάρια που υπάρχουν στη Ρουμανία και οι εντολές Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ..

Στη Ρουμανία όπου συνεχίζουν να δημιουργούν σενάρια για το μέλλον του θα βρίσκεται το επόμενο χρονικό διάστημα ο Λουτσέσκου που ήδη έχει δώσει το στίγμα του για το τι περιμένει από τις μεταγραφές.




Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναχωρεί για την πατρίδα του για να ξεκινήσει και αυτός, όπως οι ποδοσφαιριστές του, τις διακοπές του. Ο ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθεί για να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο περίπου στις 20 Ιουνίου, πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά από λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για το εξωτερικό με πιθανότερο προορισμό και πάλι την Ολλανδία.

Ο 54χρονος τεχνικός έχει καταθέσει τις εισηγήσεις του για όσα θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός και διεκδικητικός την επόμενη χρονιά στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Σαββίδης.

Σε αυτήν αποτυπώθηκαν οι σκέψεις του Λουτσέσκου και η επιθυμία του για την απόκτηση ποιοτικών και με προσωπικότητα ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τον κορμό που έχει δημιουργηθεί από τη φετινή σεζόν. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ήδη ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει καταθέσει θετική εισήγηση για 3 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις.



Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος είναι κομβική και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον ίδιο, μετά από δυο σεζόν που η ομάδα του δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον σημαντικό στόχο. Και είναι πεπεισμένος ότι για να επιστρέψει στις επιτυχίες η ομάδα του θα πρέπει να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης.

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Βουκουρέστι αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο κουβέντας για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου ήδη τις προηγούμενες ημέρες έχουν προκύψει σενάρια για ενδιαφέρον από ομάδες της Αραβίας.

Σενάρια που ο ίδιος διέψευσε χαρακτηρίζοντας τα "αστεία" αμέσως μετά το τέλος του τελικού, χωρίς όμως η διάψευση του αυτή να είναι αρκετή για να τα σταματήσει.

Οι συμπατριώτες του επιμένουν να εμφανίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τον Λουτσέσκου απογοητευμένο και έτοιμο να θέσει θέμα εγγυήσεων ότι η ενίσχυση της ομάδας του θα είναι σημαντική, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη σεζόν.

Το θέμα είναι ότι και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αντιληφθεί ότι για να είναι ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός θα πρέπει να ενισχυθεί να αναβαθμίσει, όπως λένε, το ρόστερ του.



Τα σενάρια μπορεί να συνεχίζονται ωστόσο από τον ΠΑΟΚ έχουν κάθε διάθεση να στηρίξουν τον προπονητή και την ομάδα τους και ο Λουτσέσκου από την πλευρά του συμμετέχει κανονικά – εισηγείται θέσεις και εγκρίνει ποδοσφαιριστές- στον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν πάντως κάποιος κάνει δεύτερες σκέψεις θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα και κυρίως από τις συζητήσεις που θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.