Ads Top

Τηλεοπτική έκπληξη: Διαζύγιο «βόμβα» ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ατζούν


Τι έγινε γνωστό πριν λίγο - «Διαζύγιο» ΣΚΑΪ με Ατζούν, η απόφαση που πάρθηκε για τη νέα σεζόν

Εισιτήριο και για την προσεχή σεζόν πήρε το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ, αλλά αυτή τη φορά… χωρίς τον Ατζούν. 




Το κανάλι του Φαλήρου προχώρησε σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, στην προσπάθεια να καλύψει το κενό που αφήνει στο πρόγραμμά του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ολοκληρώνει στο τέλος Ιουνίου το «Καλό μεσημεράκι».

Αρχικά εξετάστηκε το σενάριο συνεργασίας με τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία, όμως, ανανέωσε με το Star, και στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να δοθεί η ζώνη 15:00 με 17:00 στο «My style rocks». 



Μια ακριβή επιλογή, η οποία, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να καλύψει την εν λόγω ζώνη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά μόνο για μερικούς μήνες. Και εδώ έρχεται η ανατροπή.

Ο ΣΚΑΪ προσήλθε σε συζητήσεις με τον παραγωγό του ριάλιτι μόδας, Ατζούν Ιλιτζαλί, και του ζήτησε να μειώσει το κόστος, κάτι που δεν έγινε δεκτό. 

Για να βγει από το αδιέξοδο, ο ΣΚΑΪ αντιπρότεινε στον Ατζούν να του παραχωρήσει τα δικαιώματα του «My style rocks» και να αφήσει το κανάλι να κάνει μόνο του την παραγωγή. 



Το deal επετεύχθη με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, όπως αναφέρει η Reallife και έτσι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει το «My style rocks» ως εσωτερική παραγωγή, επιτυγχάνοντας χαμηλότερο κόστος και μάλιστα όχι μόνο για τρεις μήνες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, με προοπτική συνέχισης έως τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.