Ads Top

«Ο παίκτης που έχω αδυναμία είναι....» - Αποκάλυψη Μελισσανίδη για τον «αγαπημένο» του παίκτη!


Δείτε ποιος είναι ο...λίγο πιο αγαπημένος παίκτης του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ρόστερ της ΑΕΚ..

Τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα δύο νέα Μουσεία που... έρχονται.




Η ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει… μαγέψει όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και δεδομένα ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαίρεται για το νέο γήπεδο που έφτιαξε.

Και μιλώντας για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» σχολίασε την ατμόσφαιρα και την… μαγεία, ενώ μίλησε και για τα 2 Μουσεία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης για το γήπεδο της ΑΕΚ:

-Για τα δυο μουσεία στο νέο γήπεδο



«Το ένα μουσείο το προσφυγικό είναι σχεδόν έτοιμο. Και αυτό που υπεύθυνα μπορώ να πω και για τα δυο μουσεία, πως όποιος βγαίνει θα κλαίει. Το ποδοσφαιρικό μουσείο της ΑΕΚ, θα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Και πιστεύω θα είναι έτοιμα μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Φέτος βγήκαν οι μεταγραφές, βγήκε ο προπονητής, είναι το γήπεδο. Μην νομίζετε, είναι και το γήπεδο. Έχει μαγεία εδώ μέσα. Αν αμολήσω το… πνεύμα, θα κοιμηθείτε όλοι. Κανείς δεν γλιτώνει εδώ μέσα».

-Για το ποιόν παίκτη έχει αδυναμία



«Σ’ όλους έχω αδυναμία. Λίγο περισσότερο στον Πέτρο Μάνταλο. Και θα σας πω γιατί. Διότι όταν η ΑΕΚ ήταν στην Γ’ εθνική και τον κυνηγούσαν και οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι μας, υπέγραψε στην ΑΕΚ. Και έκανε και δυο χιαστούς και έχει ακούσει και του κόσμου τις σαχλαμάρες. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίο παιδί».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.