Ads Top

Η εισήγηση έκπληξη Ανιγκό στον νέο προπονητή!


Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Σωκράτη και Κασάμι..

Οι εισηγήσεις στον νέο προπονητή και οι αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ο Γαλλος κόουτς ενημέρωσε τη διοίκηση σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον διάδοχό του, ο οποίος θα ενημερωθεί λεπτομερέστατα με φάκελο για κάθε ποδοσφαιριστή.




Στο τέλος της έχει φτάσει η αγωνιστική περίοδος για τους Πειραιώτες, καθώς η ομάδα πήρε την τρίτη θέση στα πλέι οφ και ήδη προετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε μια περίοδο που η ομάδα ψάχνει για να βρει, άμεσα, τον νέο προπονητή αλλά και τον νέο αθλητικό διευθυντή της, είναι σαφές ότι ο Ζοσέ Ανιγκό δεν θα συνεχίσει σε καμία από τις δύο θέσεις. Ο Γάλλος παράγοντας θα συνεχίσει στο Λιμάνι αλλά από άλλο πόστο. .

Το ζήτημα είναι ότι, με βάση το ρεπορτάζ, ο Ανιγκό θα κληθεί να δώσει... χαρτάκι στον νέο προπονητή, δηλαδή πληροφορίες για το ρόστερ που από τη μία πλευρά είναι πολυπληθές αλλά από την άλλη δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση.

Πάμε να δούμε σε μια-μία θέση τι ακριβώς ισχύει, γιατί ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο καράβι και, ως τέτοιο, χρειάζεται να και στιβαρά χέρια στο πηδάλιο.



Τερματοφύλακες: Είναι η μοναδική θέση που, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα απασχολήσει τους Πειραιώτες. Ο Τζολάκης είναι το μέλλον, έχει συμβόλαιο και συνεχίζει κανονικά, εκτός αν παρθεί η απόφαση να δοθεί κάπου δανεικός για να κάνει 25+ εμφανίσεις τη σεζόν που έρχεται. Για την ώρα το πλάνο είναι ότι οι Τζολάκης και Πασχαλάκης συνεχίζουν ως κέρβεροι κάτω από τα δοκάρια, αν και το συμβόλαιο του Αλέξανδρου ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και ο ίδιος ποτέ δεν έχει κρύψει ότι θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Λογικά θα συνεχίσει στο Λιμάνι με διετές συμβόλαιο, ενώ αν ο Κρίστινσον συνεχίσει να μην έχει πρόβλημα με το στάτους του Νο3 στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων, θα συνεχίσει κι αυτός με νέο συμβόλαιο.

Άμυνα: Εδώ ο Ανιγκό είναι δεδομένο ότι θα πουσάρει την παραμονή των "Γάλλων" Σισέ και Μπα, που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2024, αν και ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει διάθεση να τους βγάλει στη βιτρίνα. Οι Ρέτσος και Σωκράτης δύσκολα θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο (ίσως στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου να υπάρξει μια εξαίρεση, αλλά με άλλα δεδομένα σε σχέση με τα τωρινά), ενώ ο Ντόη έτσι κι αλλιώς συνεχίζει κανονικά. Ραμόν, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ έχουν συμβόλαια - Αν προκύψει 4+ εκατ. ευρώ πρόταση για τον Μολδαβό θα αποχωρήσει. Ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και ο Ανδρούτσος, προκειμένου να υπάρχει βάθος στο ρόστερ.

Χαφ: Ο Ανιγκό δεδομένα θα κάνει θετική εισήγηση για τον Εμβιλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η διοίκηση ή ο νέος προπονητής θα συμφωνήσουν. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή του Σαμασέκου, ενώ υπάρχει στην ομάδα και ο Χουανγκ. Αν προκύψει πρόταση 12+ εκατ. ευρώ ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μπορεί να αποχωρήσει. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Κασάμι (υπάρχει οψιόν για ακόμα έναν χρόνο αν θέλει η ομάδα). Ο Μπουτούσι είναι "τελειωμένος", ο Ντε Λα Φουέντε το ίδιο, ενώ ο Φορτούνης συνεχίζει με την τελευταία σεζόν τού συμβολαίου του.



Επιθετικοί: Όσο κι αν φαντάζει περίεργο, ο Ανιγκό θα προτείνει την παραμονή για έναν ακόμα χρόνο την παραμονή τού Ματιέ Βαλμπουενά - Υπάρχει ρεπορτάζ ότι ομάδα από τη Γαλλία θέλει να του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον κρατήσει με ελάχιστα χρήματα και τη συμφωνία όταν παίζει 15-20 λεπτά σε κάποια παιχνίδια που η ομάδα θα χρειάζεται να κρατήσει την μπάλα, να πάρει φάουλ κ.λπ. 

Ο Μασούρας έχει συμβόλαιο και αν δεν έρθει 5+ εκατ. ευρώ πρόταση δεν το κουνάει, κάτι που δεν ισχύει για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει ελεύθερος. Ο Μπιέλ ήρθε πέρσι με επένδυση 6 εκατ. ευρώ αλλά αν έρθει παρόμοια πρόταση για την παραχώρησή του, χαιρέτισε. Ο Βρουσάι έχει συμβόλαιο, είναι πολυθεσίτης, λογικά θα μείνει. Για τον Κανός υπάρχει θετική άποψη αλλά δεν είναι εύκολο να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ποιοι μένουν; Ο Ελ Αραμπί, που θα γίνει κουβέντα μαζί του για να πέσει ίσως και κάτω από 50% για να συνεχίσει στην ομάδα (δεν αποκλείεται, όμως, να φύγει), ενώ η περίπτωση του Μπακαμπού είναι σε καλό δρόμο για να υπογράψει νέο, διετές συμβόλαιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.