Ads Top

«Δεν φεύγει ο Σαββίδης - Έκλεισε συμφωνία εκατομμυρίων για τον ΠΑΟΚ για καλοκαίρι!»


Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Τι συμφωνία έχει κλείσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Γιατί βάζει μόνο 3 εκατ. και τα σενάρια από τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει θέμα αποστασιοποίησης του ή μείωση του μπάτζετ; Τι κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και ποιο είναι το πλάνο του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει "δουλέψει" ήδη για την επόμενη μέρα του συλλόγου.




Μεγάλη κουβέντα γίνεται για την τρέχουσα αύξηση στο ΜΚ της ΠΑΕ και το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκοπεύει να βάλει πολλά χρήματα - Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ύψος της θα είναι στα 3 εκατ. ευρώ, καμία σχέση δηλαδή με ποσά ύψους ακόμα και 15 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει παλαιότερα.

Μάλιστα, αυτό ήδη έχει αρχίσει να ερμηνεύεται από κάποιους κύκλους ως αποστασιοποίηση του Ιβάν από την ΠΑΕ, γιατί αποφάσισε να μην ρίξει πολλά χρήματα. Γιατί δεδομένα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρήματα στα ταμεία του αυτή την περίοδο, για να υλοποιηθεί το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.



Μόνο που οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν κάτι διαφορετικό και όχι ότι υπάρχει αποστασιοποίηση του Σαββίδη: Ο Δικέφαλος φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή ήδη, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, άρα δεδομένα έχει εξασφαλισμένα έσοδα από εκεί!

Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι και Μιχαηλίδης είναι στη βιτρίνα, με διαφορετική τιμή πώλησης για τον καθένα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν όλοι να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο καθένας στο δικό του επίπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση λεφτά μπορούν να φέρουν όλοι!

Πρόκειται για πώληση μίνιμουμ 10+ εκατ. ευρώ, άρα λογικά πρέπει να είναι κάποιος εκ των Κωνσταντέλια (-σε μια περίοδο που έχουν φουντώσει, ξανά, τα σενάρια για την παραμονή των Ελ Καντουρί-Μπίσεσβαρ) και Κουλιεράκη...



Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αποστασιοποίησης τού Ιβάν Σαββίδη από την ΠΑΕ ή, πολύ περισσότερο, ακραίου εξορθολογισμού στη χρήση τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όχι ότι θα πετιούνται λεφτά δεξιά και αριστερά, από την άλλη. Αλλά από την άλλη πλευρά ας ηρεμήσουν οι οπαδοί του συλλόγου, δεν υπάρχει ζήτημα με τα λεφτά που θα μπουν το καλοκαίρι στα ταμεία...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.