Ads Top

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο με Παναθηναϊκό αλλά...»


Όλα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος ενόψει του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που αναμένεται να κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή..

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε την αξιοπρέπειά του, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε πάρει, καθώς είχε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, αλλά μπορούσε να το είχε χάσει κυρίως στην πίεση που του άσκησε η ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα.

Παράλληλα, εξήρε την απόδοση του Τζολάκη και του Μπακαμπού αλλά και την τακτική προσήλωση του Φορτούνη, ενώ εξέφρασε την άποψη πως μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που για άλλη μία φορά ήταν «εκτός» ήταν ο Μπιέλ.



Στη συνέχεια, σχολίασε πως ο Ανιγκό χθες ήταν πραγματικά προπονητής του Ολυμπιακού και με το σχέδιο που είχε και το κοουτσάρισμα που έκανε και τόνισε πως έχει πολλές αμφιβολίες για την ορθότητα της ακύρωσης του γκολ του Μπακαμπού, με υπόδειξη του Έλληνα AVAR Μωυσιάδη.

Τέλος, εξήγησε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, επειδή ό,τι αποτέλεσμα και αν φέρει η 3η θέση θα κριθεί στην Τούμπα, πάντα με την ίδια παράμετρο. Δηλαδή, με νίκη ή ισοπαλία την παίρνει ο Ολυμπιακός και με ήττα του την παίρνει ο ΠΑΟΚ.

«Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα δώσει όλα και την Κυριακή, όπως τα έδωσε χθες στη Φιλαδέλφεια», κατέληξε.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.