Ads Top

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Μένει Θεσσαλονίκη με εντολή Σαββίδη ο Λουτσέσκου


Τρέχουν εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Οι πρώτες κινήσεις μετά την απώλεια του Κυπέλλου

Η απώλεια του Κυπέλλου και η τραγική εικόνα της ομάδας στον τελικό με την ΑΕΚ, έχει δημιουργήσει πολλά και σημαντικά προβλήματα στην Τούμπα...




Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ προκειμένου να γίνουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, δρομολογώντας με την παρουσία του στην πόλη μεταγραφικές εξελίξεις - Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ προκειμένου να γίνουν άμεσα κινήσεις πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!



Αποφασισμένοι να κινηθούν άμεσα δεδομένης της «μάχης» που δίνουν με το χρόνο είναι οι Θεσσαλονικείς, την επομένη του χαμένου τελικού με την ΑΕΚ. Γι΄αυτό το λόγο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει κάποιες επιπλέον μέρες στην πόλη προκειμένου να δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ. Από πλευράς Δικεφάλου είναι σαφές πως η χρονιά αρχειοθετείται ως αποτυχημένη και κλείνει με πολύ άσχημο τρόπο και με κακή εμφάνιση.

Παράλληλα, κλέινει και η φουρνιά των πρωταθλητών και της «χρυσής» γενιάς του ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να ψάχνουν προσωπικότητα και ποιότητα, ό,τι ακριβώς ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για να στελεχώσουν τους παίκτες που απέδειξαν φέτος πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.



Η μεταγραφική σύσκεψη στον Δικέφαλο θα αφορά προσθήκες και αποχωρήσεις, σε μία λογική για εκκαθάριση του ρόστερ πριν τη συγκέντρωση της ομάδας στα τέλη Ιουνίου! Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν όμως πως δεν πρόκειται να ισοπεδώσουν και τα πάντα μπροστά στην αποτυχία και στην πικρία που μένει στο φινάλε της σεζόν καθώς αναδείχθηκαν και πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.