Ads Top

Παγκόσμια θλίψη: Νεκρός στα 46 του χρόνια παρουσιαστής του MasterChef!


Μόλις 46 χρονών.. Ανείπωτη θλίψη.. 
Σοκ παγκοσμίως έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού χαμού του παρουσιαστή της Αυστραλιανής εκδοχής του MasterChef Jock Zonfrillo στην ηλικία μόλις των 46 ετών. 




Ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και χρειάστηκε να γίνει αμέσως γνωστός λόγω της σημερινής πρεμιέρας του MasterChef στην Αυστραλία το οποίο και παρουσίαζε.

«Είναι τόσες πολλές οι λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές οι ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν… για όσους πέρασαν από τον δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του. Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας» ανέφερε το μήνυμα της οικογένειάς του που είναι συντετριμμένη από τον χαμό του, τα αίτια του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.



Ο Jock Zonfrillo ήταν βραβευμένος σεφ και μάλιστα είχε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης συναδέλφους του σε κορυφαία εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος είχε ανοίξει το δικό του εστιατόριο στην Αυστραλία ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μετά την παρουσίαση του Αυστραλιανού MasterChef.

Ο Jock Zonfrillo ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Ο παρουσιαστής είχε μπει στο MasterChef το 2019 και θα συμμετείχε στον νέο κύκλο που θα έκανε σήμερα πρεμιέρα. Το επεισόδιο, όπως αποφασίστηκε από το Network 10, δεν θα μεταδοθεί.

Ο ξαφνικός θάνατός του σόκαρε όλους όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του και μάλιστα πρώην παίκτες του MasterChef εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media. Ανάμεσά τους οι Laura Sharrad, Sarah Tiong, Depinder Chhibber, Minoli De Silva και Reynold Poernomo.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.