Ads Top

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ντόρτμουντ στο 2.50


Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή ημέρα, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τη Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δράση έχουμε σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του κόσμου, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στις ελληνικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα και μέσω του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα για στοίχημα live στις εκλογές για να μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν. Παρακάτω θα αναλύσουμε την πρόταση που ξεχωρίσαμε από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, που έρχεται από την Bundesliga και την αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ.
 
33η Αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος με την Άουγκσμπουργκ να αναζητά σήμερα το αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να “κλειδώσει” την παραμονή στην κατηγορία. Ηττήθηκε με 3-2 από την Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Ουνιόν (1-0) και οι ισοπαλίες με Στουτγκάρδη (1-1) και Άιντραχτ (1-1).
 
Στο -1 από την κορυφή η Ντόρτμουντ η οποία έχει τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση σήμερα, μετά τη χθεσινή ήττα της Μπάγερν. Οι Βεστφαλοί διέλυσαν με 5-2 την Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη ευρεία νίκη, συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ντόρτμουντ έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι της ωστόσο θα βρει μια αντίπαλο που είναι σκληρό καρύδι. Η μεταξύ τους παράδοση έχει πολλά γκολ, θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & G/G σε απόδοση 2.50.
                                                                                                                        
Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.