Ads Top

Οι τιμές και τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023/24


Από 100 ευρώ τα διαρκείας στον Ολυμπιακό - Αναλυτικά όλες οι τιμές και τα προνόμια

Με το μότο "Φευγάτε από μπρος, φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός" η ερυθρόλευκη ΠΑΕ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2023/2024. Αναλυτικά οι τιμές και τα προνόμια που συνοδεύουν την αγορά.




Στην αίθουσα Τύπου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για την σεζόν 2023/2024. 

Οι τιμές για την περίοδο από τις 25 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου ξεκινούν από τα 100 ευρώ, ενώ από τις 22 Ιουνίου εκκινούν από 110 ευρώ. Επιπλέον υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7. 

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, εγχώρια και ευρωπαϊκά, όπως και στα φιλικά.

Η αγορά των εισιτηρίων συνοδεύεται από εκπτώσεις και προνόμια, όπως για παράδειγμα στο Red Store, για την απόκτηση της νέας φανέλας των ερυθρόλευκων και σε άλλους χορηγούς των ερυθρόλευκων.

Το μότο που επιλέχθηκε για την φετινή καμπάνια των διαρκείας είναι στίχος από τον παλιό ύμνο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα το "Φευγάτε από μπρος, φευγάτε από μπρος στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός".



"Να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση, χρονιά χωρίς τίτλο είναι παρένθεση. Σύνθημα των φετινών διαρκείας είναι λόγια από τον πρώτο τίτλο της ομάδας μας. Είναι συναισθηματική στροφή και νότα, ώστε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά.


Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές. Να μετατρέψουμε τα λόγια σε πράξη. Θα βγάλουν φτερά τα λόγια των ποδοσφαιριστών" ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μίλησε και για τους 300 τίτλους που έφτασαν οι ερυθρόλευκοι, με την αρωγή της διοίκησης Μαρινάκη.


Στόχος, όπως και κάθε χρόνο είναι τα 20.000 εισιτήρια διαρκείας, ωστόσο επιθυμία είναι να υπάρχει και ένα κομμάτι του γηπέδου "ανοιχτό" για τον κόσμο.

Τι ισχύει με την κάρτα μέλους

"Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)
Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ.

Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).



Αναλυτικά ισχύουν:

50 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας
Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7
50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας
Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email members@osfp.gr".


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.