Ads Top

Εκλογές 2023 - Γιώργος Λιάγκας: Ο Λιάγκας «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Τσίπρα - «Ο επικεφαλής της Κεντροαριστεράς κυκλοφορεί...» (vid)


Απίστευτο ξέσπασμα Γιώργου Λιάγκα, δείτε τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.. 

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, βγήκε στον αέρα και στο πλατό είδαμε την Μαρία Αναστασοπούλου, με σκοπό να βοηθήσει στο σχολιασμό του αποτελέσματος των εκλογών, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα της ψηφοφορίας.




Ο παρουσιαστής λοιπόν, δεν άφησε ασχολίαστο το αυτοκίνητό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για ένα μαύρο θηρίο Range Rover.


Τα σχόλια του Λιάγκα για το αμάξι του Τσίπρα





«Ξεκίνησε μία κουβέντα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να φύγει ο Αλέξης... Και ποιος να έρθει; Θα φύγει με το range rover αν φύγει; Παιδιά, έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το range rover. Το πήρα χαμπάρι χθες το βράδυ. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην χώρα μας να κυκλοφορεί με range rover; Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί με range rover, ο Τσίπρας γιατί να κυκλοφορεί; Μπορείς να μου απαντήσεις; Γιατί; Δεν το έχει ανάγκη πάντως», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.