Ads Top

Στοίχημα: Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με ποντάρισμα στο 2.02


Η επιλογή που τραβάει τα βλέμματα στο κουπόνι πάμε στοιχήμα της Τετάρτης (24/05) είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Για τη σπουδαία αναμέτρηση το Betarades.gr έχει επιλέξει προγνωστικό με αξία για να σας στείλει στο ταμείο. Η ανάλυση και η πρόταση για στοίχημα ακολουθούν παρακάτω.
 
Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ και πλέον στοχεύει να κλείσει τη σεζόν και με κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν το πετύχει, θα είναι το πρώτο της νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια. Πιο πρόσφατα, αντιμετώπισε εντός έδρας τον Βόλο στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και τον κέρδισε με 4-0, σε ματς που χρειαζόταν μόνο έναν πόντο για να βγει πρώτη και μαθηματικά στη φετινή κατάταξη. Το Νο Goal επιβεβαιώθηκε στα 11 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της και το Over 2.5 στα έξι από τα οχτώ πιο πρόσφατα ματς της, αμφότερα τα στατιστικά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
 
Στον έβδομο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μέσα σε μια δεκαετία συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα, πάντως, που τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια στον θεσμό. Έχει κερδίσει τους τέσσερις από τους έξι τελικούς Κυπέλλου στην παρουσία Σαββίδη, τους δύο τους έχασε από τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτική η πορεία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με απολογισμό 4-1-5 σε 10 ματς, τελευταία έχασε με 0-1 εντός από τον Ολυμπιακό, κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Στις οχτώ από τις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις μπήκαν συνολικά τρία ή περισσότερα γκολ.
 
Ώθηση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει η ΑΕΚ, μπαίνει στο παιχνίδι με ενθουσιασμό και το κίνητρο του νταμπλ. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε τόσο καλά στο κλείσιμο της σεζόν, δέχτηκε γκολ σε 10 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Τον πρώτο λόγο έχει η Ένωση και έτσι επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 2.02.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.